Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Babykamer? Waar moet ik beginnen.

by Kimberly Schoobaar Aan December 26, 2020

De babykamer. Een van de leukste onderdelen van het zwanger zijn. Hier kijken we als moeder toch allemaal naar uit? Maar waar moeten we beginnen? Welke kleuren ga ik gebruiken? Geen stress. Het komt allemaal goed. Ik ga er meer over vertellen.      

 Jongen of een meisje?

Ook dit is een ontzettend leuk onderdeel. De gender reveal. Je hebt zoveel verschillende manieren om er achter te komen of je een jongen of een meisje krijgt. Taart, ballonnen, confetti en nog veel meer. Als je het geslacht van de baby weet, is het uiteraard makkelijker om de babykamer in te richten. Zo kan je alles beter afstemmen. 

Lijst met must haves 

Natuurlijk zijn er bepaalde artikelen die essentieel zijn voor de babykamer. Let wel goed op de veiligheid van de meubels. Hier is een korte lijst van wat je nodig zal hebben. 

Hoe maak ik de babykamer veilig?

Dit is natuurlijk hel belangrijk, Je moet niet alleen de babykamer veilig maken maar ook je hele huis. Hier zijn wat tips om de babykamer veiliger te maken.

  • Leg het babybed niet voor het raam in verband met de zon.
  • Bedek alle stopcontacten.
  • Zorg dat het bedje niet op de tocht staat.
  •  Gebruik een opbergmand voor losliggend speelgoed, zodat je er niet overheen kan struikelen als je de baby in je armen hebt. 
  • Gebruik een lakentje en een dekentjeGeen dekbed. Dit is niet geschikt voor baby´s. Dit verhoogt de kans op verstikking. 

 

 

Terug naar begin
Nederlands