Nederlands language

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Elvie Zwangerschapsproducten

by Klantenservice Keekabuu Aan March 18, 2022

Elvie Pump is ontworpen om gedragen te worden in een standaard voedingsbh.

Het merk Elvie werd in 2013 opgericht door gezondheidsexpert Tania Boler en Alexander Asseily of Jawbone en heeft meer dan 15 design- en innovatieprijzen ontvangen. Het bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve ontwikkelingen en technologie die de gezondheid van vrouwen bevorderen.

 

Wat is Elvie?

Elvie is een gezondheids- en lifestylemerk dat slimmere technologie voor vrouwen ontwikkelt. De innovatieve producten ondersteunen en versterken vrouwen van alle leeftijden. Met collecties als bijvoorbeeld Elvie Pump helpt Elvie zwangere vrouwen met een uitgebreide collectie aan kolfapparaten. Door middel van de innovatie waar Elvie voor staat, zijn de kolfapparaten elektrisch, functioneren ze in stilt en zijn ze draagbaar. Hierdoor kan je als moeder snel en geluidloos kolven.

Producten van Elvie

Elvie staat bekend om zijn draadloze en stille borstkolven. Dit maakt het mogelijk dat je overal discreet kan gaan kolven zonder dat je belemmerd wordt in je dagelijkse werkzaamheden. Niemand ziet of hoort dat je aan het kolven bent. Dit maakt het voor moeders gemakkelijk om tijdens alle drukte ruimte te maken om snel en effectief te kolven. Je kan hierdoor overal kolven: in de auto, op de fiets of in de supermarkt. Dit maakt het voor moeders tijdbesparend.

Doordat Elvie high tech producten produceert, kan je bijvoorbeeld via een app bijhouden hoeveel cc je gekolfd hebt en hoe de moedermelk productie is.


 

Populaire producten van Elvie

Babywinkel Keekabuu heeft populaire artikelen van het merk Elvie op een rijtje gezet. Hierdoor krijg je een goed beeld van het type producten dat Elvie voor zwangere vrouwen en moeder verkoopt en hoe deze eruit zien. Bovendien, kan je Elvie producten eenvoudig in onze webshop bestellen.

Elvie Pump

Elvie Pump is de naam van de collectie kolfapparaten van Elvie. Elvie heeft door middel van innovatieve oplossingen draagbare elektrische borstkolven geproduceerd voor moeders. De borstkolf van Elvie zijn stil in gebruik en compact. Hierdoor kan de borstkolf zelf in de beha gedragen worden. De elektrische borstkolven van Elvie besparen je een hoop gedoe, omdat het een draadloze borstkolf is en je hoeft je niet om te kleden.

Elvie - Elektrische Stille Draagbare Borstkolf (Dubbel)Elvie - Elektrische Stille Draagbare Borstkolf (Enkel)

 


Elvie bekkenbodem spiertrainer

De bekkenbodem is een krachtig pakketje spieren dat als een soort hangmatje tussen je stuitbeen en schaambeen hangt; Als je bekkenbodem gezond en getraind is, bereidt hij je lichaam voor op een zwangerschap, een bevalling en op ouder worden. Door middel van de Elvie bekkenbodem spiertrainer voorkom je lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap.

Elvie - Bekkenbodemspiertrainer

Elvie Producten 

Bij babywinkel Keekabuu vindt je een groot aanbod aan baby artikelen van de beste merken voor de beste prijzen. Bekijk dan ook gerust onze Elvie collectie en doe je voordeel met Elvie aanbiedingen en onze scherpe tarieven!

Terug naar begin
Nederlands