Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Konges Slojd - Kinderkleding & Accessoires

by Lisa SEO Aan April 25, 2022

Het Deense  Konges Sløjd werd in 2014 opgericht in Kopenhagen. Zij leggen de focus op kwaliteit, functionaliteit en eenvoud in kinderartikelen als Konges Sløjd kinderkleding en accessoires. Met het Scandinavische design, verwerkt in de baby artikelen, is het ook een plezier voor de ouders om deze unieke en stijlvolle items in huis te hebben.

Wat is Konges Sløjd?

Konges Sløjd is een babymerk dat zichzelf richt op het ontwerpen en produceren van Scandinavische, stijlvolle kleding en accessoires. Hierbij kiest Konges Sløjd voor een oneindig aanbod aan mooie prints en kleuren. De prints varieren tussen een leuke cherry print op de babyartikelen of een neutraler artikel met een effen kleur. Hierdoor biedt het kindermerk Konges Sløjd  voor ieder wel wat wils.

Producten van Konges Sløjd

 

Populaire producten van Konges Sløjd

Babywinkel Keekabuu heeft populaire artikelen van het merk Konges Sløjd op een rijtje gezet. Hierdoor krijg je een goed beeld van het type producten dat Elvie voor zwangere vrouwen en moeder verkoopt en hoe deze eruit zien. Bovendien, kan je Konges Sløjd producten eenvoudig in onze webshop bestellen.

Konges Sløjd sandalen

Konges Sløjd produceert stijlvolle kindersandalen in vrolijke kleuren met klittenbandsluiting. De Konges Sløjd sandalen zorgen ervoor dat je kleintje comfortabel sandalen met goede ondersteuning kan dragen.

Konges Sløjd - SandalenKonges Sløjd - Sandalen

Konges Sløjd kinderkleding

Konges Sløjd biedt new born kinderkleding in een Scandinavische stijl met een oneindig aanbod aan mooie prints en kleuren. Het assortiment kinderkleding van Konges Sløjd bestaat onder andere uit overslag rompers, rompers met lange mouwen, rompers met korte mouwen, new born broekjes en nog veel meer!

Konges Sløjd - Newborn overslagrompers - Petit amour/striped/blush - 3 pack, Rompers, Konges Slojd, Keekabuu Konges Sløjd - Newborn overslagrompers - Nuevo strong man - 3 pack, Rompers, Konges Slojd, Keekabuu

Konges Sløjd newborn pakjes

Konges Sløjd biedt newborn pakjes in een Scandinavische stijl met een oneindig aanbod aan mooie prints en kleuren. Deze stijlvolle newborn pakjes zijn in alle soorten kleuren en maten verkrijgbaar bij babywinkel Keekabuu. De newborn pakjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal zoals de zachtste biologische katoenen jersey en is perfect voor de gevoelige babyhuid.

Konges Sløjd  - Tweedelige Babypakje Dio Konges Sløjd  -  Newborn Pakjes Dio, Broeken, Konges Slojd, Keekabuu

Konges Sløjd Producten

Bij babywinkel Keekabuu vindt je een groot aanbod aan baby artikelen van de beste merken voor de beste prijzen. Bekijk dan ook gerust onze Konges Sløjd collectie en doe je voordeel met Konges Sløjd aanbiedingen en onze scherpe tarieven!

Terug naar begin
Nederlands