Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Liewood baby producten

by Klantenservice Keekabuu Aan March 01, 2022

Liewood baby producten zijn in de afgelopen jaren erg in populariteit toegenomen. Daarom vinden wij van babywinkel Keekabuu dat we het merk Liewood aan jou als (toekomstige) ouder moeten voorstellen.

Wat is Liewood?

Liewood is een merk uit Denemarken (Kopenhagen) dat baby artikelen ontwerpt. Het merk is in de zomer van 2015 ontstaan door een samerwerking tussen  oprichters Anne Marie Lie Nielsen en Anja Skoy. Skoy betekend 'wood' in het Deens en zo ontstond de naam Liewood, een unieke combinatie van de twee achternamen. Beide moeder van kleine kids, waardoor niemand beter begrijpt wat de wensen en behoeften van 'the modern family' zijn.

De productie van Liewood baby artikelen

Liewood maakt gebruik van organische stoffen en alle collecties samen hebben een gemeenschappelijke overeenkomst: uniek, puur en simpel. Hiermee respecteren ze de tederheid en onschuld van de kindertijd. De baby collecties hebben veelal pure vormen, unieke prints en zijn gemaakt om jaren, van generatie tot generatie, mee te gaan. Dit doet Liewood voor producten als prachtige badcapes, handdoeken, slabben en waskussens, tot siliconen servies en bestek.

Populaire baby artikelen van Liewood

Keekabuu heeft populaire babyartikelen van Liewood op een rijtje gezet. Hierdoor krijg je een goed beeld van het type producten dat Liewood verkoopt en hoe deze eruit zien. Bovendien, kan je Liewood producten eenvoudig in onze webshop bestellen.

Liewood speelgoed

Liewood  weet een uniek interieurconcept voor kinderen te creeren. Van onweerstaanbaar Liewood speelgoed tot lifestyleproducten voor de hele familie. Het speelgoed van Liewood is voorzien van een mooi design met een oog voor duurzaamheid. Dit vind je terug in het hoge kwaliteit materiaal dat Liewood voor het speelgoed gebruikt.

Liewood - Strand & Tuin Speelset Dante (8-delige set)Liewood - Lotte Knuffeldoek

Liewood servies

Eten wordt een echt feest met het kinderservies van Liewood. Vooral als je kindje in de ‘alles zelf doen’ fase zit, is het kinderservies van Liewood ideaal! Je vindt bij Grasonderjevoeten.nl veel verschillende kinderservies sets. Van borden, lepels, bekers en tuitbekers tot volledige sets met alles wat je kleine nodig heeft om te kunnen eten en drinken. En natuurlijk is het servies vormgegeven met leuke dieren en figuurtjes.

Liewood - Selena Kindervorken (Set van 6 stuks)Liewood -  Siliconen Kinderservies Vive (4 delig)

Bekijk hier meer Liewood servies voor kinderen

Liewood opbergmanden

Comfortabel, licht van gewicht en superflexibel: dat zijn Liewood opbergmanden. De stijlvolle Liewood manden zorgen ervoor dat jij alle spullen van jouw kleintje gemakkelijk en overzichtelijk kunt opbergen, zonder dat dit te veel ruimte in beslag neemt. Bovendien, zijn de manden van Liewood in vele kleuren en variaties beschikbaar.

Liewood - May OpbergmandLiewood - Hope Opbergmand

 

 

 

Bekijk hier meer Liewood opbergmanden

Liewood Sale

Bij babywinkel Keekabuu vindt je een groot aanbod aan baby artikelen van de beste merken voor de beste prijzen. Bekijk dan ook gerust onze Liewood collecties en doe je voordeel met Liewood sale aanbiedingen en onze scherpe tarieven!

Terug naar begin
Nederlands