Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Konges Sløjd logo

Het Deense Konges Sløjd werd in 2014 opgericht in Kopenhagen. Zij leggen de focus op kwaliteit, functionaliteit en eenvoud in hun kinderartikelen. Met het Scandinavische design, verwerkt in al hun artikelen, is het ook een plezier voor de ouders om deze items in huis te hebben.

Voor ieder wat wils

Konges Slojd algemene ontwerpfocus is duurzaamheid, dit betekent duurzame, biologische productie en ontwerp- en materiaal met tijdloos en design voor kinderen. Ze creëren Scandinavische, stijlvolle kleding en accessoires. Hierbij kiest Konges Sløjd voor oneindig veel mooie prints en kleuren. Hou jij van een leuke cherry print op de babyartikelen van jouw kleine schat? Of heb je het liever wat neutraler met een effen kleur? Bij het kindermerk Konges Sløjd vindt je voor ieder wel wat wils!

Producten van Konges Slojd bij Keekabuu

Babywinkel Keekabuu heeft met zorg een selectie van de beste producten van het merk Konges Slojd samengesteld. Op deze manier weten we zeker dat jij als consument ten alle tijden een goede aankoop in onze baby webshop doet.

Konges Slojd maakt een grote variatie aan producten kinderkleding als rompers en sandalen. Ons assortiment aan Konges Slojd producten vind je eenvoudig in de Konges Slojd collectie op onze website.

Bekijk het aanbod aan producten van Konges Slojd vandaag nog bij babywinkel Keekabuu.

Terug naar begin
Nederlands