Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Logo MushieMushie is een Amerikaans babymerk dat bekend staat om zijn Scandinavische designs, siliconen speelgoed zoals de stapeltoren, kinderservies en dekens. Alle producten van Mushie hebben een stijlvol design en zijn gemaakt van ecologische en duurzame materialen.

Baby & kinderproducten van Mushie

Babyartikelen van Mushie zijn allemaal van bekende veilige materialen gemaakt in de zachte natuurlijke kleuren. Je ziet hier de Scandinavische stijl goed in terug. Mushie heeft op deze manier een herkenbare lijn babyproducten neergezet die ontzettend populair bij moeder en baby zijn. Bovendien, zijn alle producten van Mushie ecologisch verantwoord gemaakt. Mushie gebruikt alleen duurzame en ecologische materialen in hun functionele babyproducten. 

Producten van Mushie bij Keekabuu

Babywinkel Keekabuu heeft met zorg een selectie van de beste producten van het merk Mushie samengesteld. Op deze manier weten we zeker dat jij als consument ten alle tijden een goede aankoop in onze baby webshop doet.

Mushie maakt een grote variatie aan baby en kinderproducten. Van siliconen servies, siliconen slabbetjes, speenhouders, en speenkoorden, tot Mushie stapeltorens en siliconen bijtringen. Ons assortiment aan Mushie producten vind je eenvoudig in de Mushie collectie op onze website.

Bekijk het aanbod aan babyproducten van Mushie vandaag nog bij Keekabuu.

Mushie kinderservies

Mushie staat bekend om een groot aanbod aan Mushie kinderservies. De borden, bekers en kommen van het merk Mushie zijn simpel, elegant, praktisch en kan tegen een stootje. Servies is van kunststof (100% bpa vrij polypropyleen plastic) wat ervoor zorgt dat het kinderservies volledig bullyproof. Overigens is het kindeservies gemaakt in Denemarken.

Terug naar begin
Nederlands