Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

De nieuwe lancering van de Philips Avent flessenlijn!

by Lisa SEO Aan March 30, 2023

De Philips Avent flessen zijn een begrip op het gebied van flesvoeding. Veel moeders hebben in eerder stadim de Avent Classic flessen gekocht. Inmiddels is de classic lijn opgevolgd door de Natural lijn. Een flessenlijn waarmee je borst- en flesvoeding moeiteloos combineert. In dit artikel vertellen wij alles wat je moet weten over de nieuwe lancering van de Phillips Avent flessenlijn.

Philips Avent flessenlijn 2023

Nieuwe lancering flessenlijn van Phillips 

In april 2023, lanceren wij een revolutie in het segment van voedingsflessen door middel van de Philips Avent flessenlijn. De Philips Avent flessenlijn is ontwikkeld op de behoefte van ouders om zowel gecombineerd fles- en borstvoeding te kunnen geven en het voorkomen van voedingsproblemen zoals koliek, gas en reflux.

De Philips Avent flessenlijn is daarom een totaaloplossing van de combinatie van natuurlijke voeding en het voorkomen van voedingsproblemen!

natural and anti-colic

Het verschil tussen voorgangers

Met de lancering van de “Natural Response” biedt Phillips een natuurlijke zuigreflex speen wat de voordelen van de combinatie natuurlijk en anti-koliek samenvoegt. Deze totaaloplossing brengt diverse voordelen met zich mee. Wij van Keekabuu hebben de voordelen van de Phillips natuurlijke zuigreflex speen ten opzichte van de Natural 2.0 in kaart gebracht.

verschil Phillips natural 2.0 en Phillips natural response

Als eerste voordeel heeft de natuurlijke zuigreflex speen van Phillips als voordeel dat de speen een natuurlijke response heeft. Bij de Natural 2.0 was de voedingsfles van een vrije melkstroom voorzien, terwijl de natuurlijke zuigreflex speen het actief drinken van de baby stimuleert. Hierdoor zal de baby de coördinatie van het zuigen, slikken en ademen makkelijker en sneller onder de knie krijgen.

Waar de Natural 2.0 enkel en alleen op een borst leek, functioneert de Natural Response voedingsfles van Phillips ook als een borst. Dit houdt in dat de voedingsfles niet alleen de overgang van tepel naar speen vergemakkelijkt, maar dat de speen ook geen vrije melkstroom aanbiedt en dus niet tijdens de voeding lekt. Daarnaast is de Natural Response voedingsfles van Phillips ook compatibel met een AirFree ventiel.

 

Verminderd voedingsproblemen

Philips Avent flessenlijn verminderd voedingsproblemen

Tot 25% van de kinderen met een normale ontwikkelingen kunnen voedingsproblemen ondervinden. De natuurlijke zuigreflex speen van Phillips stroomt nog steeds zoals de voeding aan de borst, maar nu helpt het ook koliek, gas en reflux te verminderen. Dit heeft alles te maken met het AirFree ventiel dat op de Philips Avent flessenlijn aanwezig is. Het AirFree ventiel maakt rechtstreeks voeden van een baby mogelijk terwijl de speen vol melk zit. Hierdoor heb je als moeder niet alleen een voedingsfles met speen en een natuurlijke zuigreflex, maar ook extra bescherming om voedingsproblemen te voorkomen!

 

Ontwikkeld op basis van de behoeftes van ouders 

De adaptieve technologie van Phillips maakt het mogelijk om deze nieuwe Philips Avent flessenlijn op de markt te brengen. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Phillips flessenlijn, is er voortdurend rekening gehouden met de belangrijkste behoefte die ouders tijdens de aankoop van een voedingsfles hebben.

Enkele van de belangrijkste voorwaarden van ouders voor een voedingsfles zijn: gewenning aan de fles, hoe makkelijk te reinigen, het voorkomen van gas en krampen, een speen dat op een borst vormt.

Philips Avent flessenlijn voordelen

 

Phillips speen technologie

Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Philips Avent flessenlijn is er goed gekeken naar de zuigkracht en tongdruk van een baby. De hoeveelheid zuigkracht & tongdruk verschilt per baby. Daarom is er voor de stroomsnelheid gekeken naar de verschillende soorten baby’s om te begrijpen welke stroomsnelheid elke baby uit een speen krijgt. Door middel van deze informatie is het mogelijk om de meest ideale speen technologie te ontwikkelen.

Phillips speen technologie

Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat baby’s die enthousiast zuigen een lagere stroomsnelheid gebruiken voor een meer ontspannen & comfortabele voeding. Baby’s die langzaam zuigen hebben een hogere stroomsnelheid nodig om de melk gemakkelijk en in hun eigen tempo te kunnen drinken.

 

De eerste beoordelingen

Tijdens de eerste testperiode van de Philips Avent flessenlijn is er veel navraag gedaan naar de ervaringen die ouders met de nieuwe speen technology van Phillips hebben. Tijdens dit klanttevredenheidsonderzoek werd duidelijk dat de Philips Avent flessenlijn een uitstekende beoordeling van de eindgebruiker krijgt.

De onderstaande tabel geeft aan welke producten uit de Philips Avent flessenlijn het beste beoordeeld werden.

Beoordelingen Phillips Avent flessenlijn 2023

 

Compatibiliteit

Met de aanschaf van de nieuwe Phillips technologie is het goed om stil te staan bij de compatibiliteit van het AirFree ventiel. Het AirFree ventiel is namelijk niet voor alle flesvoeding producten van Phillips geschikt om te gebruiken.

Het AirFree ventiel is enkel compatibel met de Philips Natural Response speen of de Anti-koliek speen. Het AirFree ventiel is niet compatible met de Natural 2.0 speen, noch met de glazen flessen.

Philips Avent flessenlijn compatibiliteit Philips Avent flessenlijn compatibiliteit

 

Meest gestelde vragen over de nieuwe Philips Avent flessenlijn

Wat is het innovatieve aan de Natuurlijke Zuigreflex-speen? 

Traditionele spenen vloeien zodra je de fles ondersteboven houdt, Natuurlijke Zuigreflex vloeit alleen als een baby zuigkracht toepast net als bij borstvoeding.

Wat is het voordeel hiervan voor de baby?

Ze kunnen de melkstroom beter beheersen en helpt hen zo comfortabeler & rustiger te voelen tijdens het voeden. 

Wat is het voordeel hiervan voor de mama? 

Er kan een moment zijn waarop je flesvoeding wilt / of moet geven zonder borstvoeding op te geven. Hiermee kun je flexibel afwisselen met een product dat de moederborst zo precies mogelijk nabootst. Angst voor zogenaamde tepelverwarring kan je daarmee wegnemen.

Er is een 96% acceptatie graad, betekent dit dat ze bij de eerste poging de speen meteen accepteren? 

Nee, het kan even duren voordat de baby gewend is aan de speen. Door de speen bv. een beetje te verwarmen en constant te blijven in het voeden met de Natuurlijke Zuigreflex-speen tussen 2 voedingen door helpt om op te bouwen en ze te laten wennen. Geduld is een schone zaak en oefening baart kunst.

Waarom het gebruik van een AirFree-ventiel als er al een antikrampjes systeem in de standaard fles zit? 

Het AirFree-ventiel is ontworpen om extra bescherming te bieden tegen problemen met voeden door te voorkomen dat er lucht in het buikje van je kleintje terechtkomt tijdens het rechtop voeden.

Wanneer moet ik veranderen in toevoersnelheid van de speen?

De beste manier om het vervangen van de speen te beslissen is door de signalen van je baby in de gaten te houden. De Natural Response-speen is verkrijgbaar in snelheden 1 tot 6. Enthousiaste drinkers hebben meestal een speen met een lagere snelheid nodig omdat ze waarschijnlijk krachtig zuigen, wat resulteert in een grotere melkafgifte. Speen 6 is meer geschikt voor dikkere vloeistoffen of baby's die een hoge toevoer willen.

Aan de andere kant geven langzame en stabiele drinkers de voorkeur aan een speen met hogere snelheid, omdat ze meestal een lagere toevoer willen.

Zolang je baby kalm en comfortabel is tijdens het voeden, hoef je de speen niet te vervangen. Je hoeft het type speen niet te wijzigen op basis van leeftijd. De signalen van je pasgeborene zijn de beste manier om te zien wanneer je baby klaar is voor een speen met een hogere snelheid.

Wanneer moet ik veranderen van de speen zelf? 

Vervang de speen om hygiënische redenen elke 3 maanden. Inspecteer de speen regelmatig vóór elk gebruik. Trek de speen in verschillende richtingen om op beschadigingen te controleren. Gebruik de speen niet en gooi deze weg als hij beschadigd is.

Wat zijn de voordelen van een glazen fles ipv plastic? 

  • Duurzaam en milieuvriendelijk: 100% recycleerbaar en minder snel aan vervanging toe
  • Hygiënisch: Minder snel beschadigingen en dit geeft minder kans op het ophopen van vuil en bacteriën in de scheurtjes. Je kan goed schoonmaken zonder beschadigingen van hard poetsen of gebruik van een schuurspons. 
  • Minder gevoelig voor verkleuring na schoonmaken of het uitkoken
  • Minder gevoelig voor kalk en krassen
  • Veilig: Je hoeft je geen zorgen te maken, want de flessen zijn gemaakt van schokbestendig glas
Terug naar begin
Nederlands