Nederlands language

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Kindermerk Jollein

by Klantenservice Keekabuu Aan March 08, 2022

Sinds 1973 ontwerpt Jollein elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy designs die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie, altijd gemaakt van materialen waar jij en je kleintje blij van worden! Bij Jollein vind je verschillende nieuwe trendcollecties waarin de kleur-, print- en materialentrends in interieur en babyartikelen terug te vinden zijn, maar altijd rekening houdend met het praktische inzetbaarheid van de babyproducten. Laat je inspireren door de mooie collecties van Jollein!

Wat is Jollein?

Onder de merknaam Jollein worden elk jaar nieuwe collecties ontworpen met hippe, trendy dessins. De collecties van Jollein zijn praktisch inzetbaar, kwalitatief hoogstaand en houden rekening met de marktontwikkelingen. Door samenwerking met verantwoorde fabrikanten wil Jollein voorkomen dat onze producten worden gemaakt onder slechte omstandigheden, zoals bijvoorbeeld kinderarbeid. Jollein biedt een ruim assortiment, van heerlijk zachte warme wikkeldekens tot coole babygyms.

Populaire producten van Jollein

Babywinkel Keekabuu heeft populaire babyartikelen van het merk Jollein op een rijtje gezet. Hierdoor krijg je een goed beeld van het type producten dat Jollein verkoopt en hoe deze eruit zien. Bovendien, kan je Jollein producten eenvoudig in onze webshop bestellen.

Jollein slabbetjes & rompers

Jollein is al jarenlang een begrip in de babybranche en veel mensen zweren bij de Jollein uitzet. Voor onder andere kwalitatief hoogwaardige slabbetjes en rompertjes ben je bij Jollein aan het juiste adres. Natuurlijk zijn Jollein babyspullen ook vertegenwoordigd in het assortiment van Keekabuu! Denk hierbij aan rompers, badcapes en slabbetjes met mouwen.

Jollein romper maat 62 tot 86Slabbetje met mouwen Jollein

Jollein slaapzak

Een Jollein slaapzak geeft jouw kleintje een geborgen gevoel en het beperkt de bewegingsvrijheid. In onze collectie slaapzakken van Jollein vind je altijd de perfecte slaapzak voor in de winter, de zomer of de seizoenen ertussen. De Jollein slaapzakken zijn allemaal voorzien van een trendy kleur of printje.

Jollein Slaapzak met printJollein slaapzak met afritsbare mouw

Jollein Muziekmobiel

De muziekmobielen van Jollein zijn geschikt voor kinderen van 0-6 maanden. Ruimtelijk inzicht, grijpen, en natuurlijk het luisteren naar de schattige deuntjes dragen allemaal bij aan de ontwikkeling van jouw kindje. We hebben muziekmobielen in verschillende thema’s beschikbaar, bijvoorbeeld met leuke figuurtjes van dieren. Kies jouw favoriet en bestel het eenvoudig via onze webshop. 

Jollein muziekmobiel lamaMuziekmobiel Jollein Polar

Jollein Sale

Bij babywinkel Keekabuu vindt je een groot aanbod aan baby artikelen van de beste merken voor de beste prijzen. Bekijk dan ook gerust onze Jollein collectie en doe je voordeel met Jollein sale aanbiedingen en onze scherpe tarieven!

 

Terug naar begin
Nederlands