Nederlands language

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Mushie Baby & Kinderproducten

by Klantenservice Keekabuu Aan March 08, 2022

Mushie is een Amerikaans babymerk dat bekend staat om zijn Scandinavische designs, siliconen speelgoed zoals de stapeltoren, kinderservies en dekens. Alle producten van Mushie hebben een stijlvol design en zijn gemaakt van ecologische en betaalbare materialen. Baby’s verdienen het allerbeste, zo ook producten die lang meegaan. Mushie gebruikt alleen duurzame en ecologische materialen in hun functionele babyproducten. 

Het ontstaan van Mushie

Mushie is in 2018 opgericht door Mushie en Levi Feigenson in hun slaapkamer in Zuidwest Houston. Al hun producten worden in Houston en Zweden ontworpen door een team ontwerpers, aangestuurd door Mushie. Het bedrijf heeft verschillende fabrieken in Amerika, Denemarken, Turkije en Azië. Tijdens haar tweede zwangerschap kreeg Mushie te kampen met veelvuldig zwangerschapsbraken (Hyperemesis). Daardoor kon ze haar beroep als lerares niet uitvoeren en moest ze op bed blijven liggen. Tijdens deze periode ging ze onderzoek doen naar de beste producten voor haar baby. Ze vond het lastig om mooie, praktische en babyvriendelijke producten te vinden. Zo ontstond het kindermerk Mushie. Ze bedacht onder andere leuk Mushie speelgoed dat matcht bij alle andere producten zoals het speenkoord en het siliconen servies.

Populaire artikelen van Mushie

Babyartikelen van Mushie zijn allemaal van bekende veilige materialen gemaakt in de zachte natuurlijke kleuren. Je ziet hier de Scandinavische stijl goed in terug. Mushie heeft op deze manier een herkenbare lijn babyproducten neergezet die ontzettend populair bij moeder en baby zijn. Alle items van Mushie zijn ook altijd leuk verpakt en daarom erg leuk om als kraamcadeau te geven.

Keekabuu heeft populaire babyartikelen van Mushie op een rijtje gezet. Hierdoor krijg je een goed beeld van het type babyproducten dat Mushie verkoopt en hoe deze eruit zien. Bovendien, kan je Mushie producten eenvoudig in onze webshop bestellen.

Mushie Stapeltoren

Mushie brengt ons het beste van alle werelden. Ook met de populaire stapeltorens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Zo hebben we de klassieke Mushie stapeltoren met ringen of een stapeltoren met stapelbekers. Alle Mushie stapeltorens hebben prachtige pastelkleuren. Per product staat vermeld voor welke leeftijd het geschikt is, maar over het algemeen zijn de Mushie stapeltorens geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Ze worden gemaakt van 100% BPA- en PVC vrij kunststof, helemaal veilig dus. Met de Mushie stapeltoren worden kindjes gestimuleerd om hun motoriek verder te ontwikkelen. Het is dus leuk om met de stapeltoren te spelen maar ook leerzaam.

Mushie Stapeltoren voor kinderen Mushie Stapeltoren ringen

Mushie Speenkoorden

Mushie heeft prachtige handgemaakte fopspeenkoorden, die gemaakt zijn door moeders in de USA, veilig bevonden en getest volgens de Europese Regels.
Ze zijn super geliefd bij moeders en natuurlijk baby’s vanwege hun prachtige kleuren en mooie design. De rustige kleuren hebben een chique en rustige uitstraling. De houten kralen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. De gesp is ook loodvrij en het nylon touwtje is schimmelwerend.

mushie speenkettingmushie speenkoord

Mushie Speenhouder

Met de Mushie siliconen speenhouder bescherm je de fopspeen tegen vuil en beschadigingen. Dit is volgens vele moeders dé perfecte uitvinding om altijd de speen van je baby bij je te hebben. Handig aan de maxicosi, kinderwagen, luiertas of aan bedje te bevestigen. 

mushie speenhouderMushie silliconen speenhouder

Mushie kinderservies

Mushie staat bekend om een groot aanbod aan Mushie kinderservies. De borden, bekers en kommen van het merk Mushie zijn simpel, elegant, praktisch en kan tegen een stootje. Servies is van kunststof (100% bpa vrij polypropyleen plastic) wat ervoor zorgt dat het kinderservies volledig bullyproof. Overigens is het kinderservies gemaakt in Denemarken.

Mushie Kinderservies Siliconen bord met Zuignap color: cloudy mauveMushie Kinderservies Bekers Set 2 | color: mosterd

Meer Mushie Producten

Bij babywinkel Keekabuu vindt je een groot aanbod aan baby artikelen van de beste merken voor de beste prijzen. Bekijk dan ook gerust onze Mushie collecties en doe je voordeel met Mushie aanbiedingen en onze scherpe tarieven!

 

Terug naar begin
Nederlands