Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

logo elvie

Elvie ontwikkelt hoogtechnologische producten die het leven van heel wat vrouwen zullen verbeteren. Elvie biedt een oplossing voor problemen die vrouwen van alle leeftijden ervaren. Het is dan ook de missie van Elvie om de gezondheid en het leven van vrouwen te verbeteren door middel van slimmere technologie.

Producten van Elvie bij Keekabuu

Babywinkel Keekabuu heeft met zorg een selectie van de beste producten van het merk Elvie samengesteld. Op deze manier weten we zeker dat jij als consument ten alle tijden een goede aankoop in onze baby webshop doet.

Elvie maakt een grote variatie aan producten die vrouwen tijdens de zwangerschap ondersteunen. Denk hierbij aan een draagbare elektrische borstkolf of bekkenbodemspiertrainer. Ons assortiment aan Elvie producten vind je eenvoudig in de Elvie collectie op onze website.

Bekijk het aanbod aan producten van Elvie vandaag nog bij babywinkel Keekabuu.

Elvie borstkolf

Elvie staat bekend om een aanbod aan producten die de gezondheid van vrouwen ondersteund. Het merk staat bekend om zijn elektrische en draagbare borstkolf. Deze draagbare borstkolf is stil in gebruik en is gemakkelijk mee te nemen. Babywinkel Keekabuu heeft daarom de beste borstkolven van Elvie in het assortiment opgenomen.

Doordat de borstkolf van Elvie stil, draadloos en compact is maakt het mogelijk dat je overal discreet kan gaan kolven zonder dat je belemmerd wordt in je dagelijkse werkzaamheden. Niemand ziet of hoort dat je aan het kolven bent. Dit maakt het voor moeders gemakkelijk om tijdens alle drukte ruimte te maken om snel en effectief te kolven. Je kan hierdoor overal kolven: in de auto, op de fiets of in de supermarkt. Dit maakt het voor moeders tijdbesparend.

Doordat Elvie high tech producten produceert, kan je bijvoorbeeld via een app bijhouden hoeveel cc je gekolfd hebt en hoe de moedermelk productie is. Hierdoor heb je altijd inzicht in prestaties van de productie.

Terug naar begin
Nederlands