Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Logo JolleinBij Jollein vind je verschillende nieuwe trendcollecties waarin de kleur-, print- en materialentrends in interieur en kleding terug te vinden zijn. Het kindermerk Jollein ontwerpt al sinds 1973 elk jaar  nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie, altijd gemaakt van materialen waar jij en je kleintje blij van worden! 

Collecties van Jollein

Als je een kindje verwacht, moet je natuurlijk goed voorbereid zijn. Tijdens het inrichten van de babykamer merk je dat je wel erg veel spulletjes nodig hebt… Jollein is al jarenlang een begrip in de babybranche en veel mensen zweren bij hun producten. Voor onder andere kwalitatief hoogwaardig babykamertextiel en dagelijkse babyproducten als siliconen kinderservies, speendoekjes, slabbetjes en wikkeldekens ben je bij Jollein aan het juiste adres. 

Producten van Jollein bij Keekabuu

Babywinkel Keekabuu heeft met zorg een selectie van de beste producten van het merk Jollein samengesteld. Op deze manier weten we zeker dat jij als consument ten alle tijden een goede aankoop in onze baby webshop doet.

Jollein maakt een grote variatie aan baby producten. Van prachtige wikkeldekens, slaapzakken, slabben en waskussens, tot siliconen kinderservies en muziekmobielen voor kinderen. Ons assortiment aan Jollein producten vind je eenvoudig in de Jollein collectie op onze website. 

Bekijk het aanbod aan babyproducten van Jollein vandaag nog bij Keekabuu.

Terug naar begin
Nederlands