Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Liewood baby logo

Liewood is een merk uit Kopenhagen (Denemarken) en ontwerpt onweerstaanbare babyartikelen voor de moderne familie. In de zomer van 2015 ontstaan door een samenwerking tussen Anne Marie Lie Nielsen en Anja Skoy. Skoy betekend 'wood' in het Deens en zo ontstond de naam Liewood, een unieke combinatie van de twee achternamen. Beide moeder van kleine kids, waardoor niemand beter begrijpt wat de wensen en behoeften van 'the modern family' zijn. 

Duurzame baby producten van Liewood

Liewood maakt gebruik van organische stoffen en alle collecties samen hebben een gemeenschappelijke overeenkomst: uniek, puur en simpel. Hiermee respecteren ze de tederheid en onschuld van de kindertijd. De Liewood collecties hebben veelal pure vormen, unieke prints en zijn gemaakt om jaren, van generatie tot generatie, mee te gaan. Kwaliteit en klantenservice staan bovenaan! Dit zie je ook terug in de designs van Liewood die baby webshop Keekabuu aanbiedt.

 

Producten van Liewood bij Keekabuu

Babywinkel Keekabuu heeft met zorg een selectie van de beste producten van het merk Liewood samengesteld. Op deze manier weten we zeker dat jij als consument ten alle tijden een goede aankoop in onze baby webshop doet.

Liewood maakt een grote variatie aan baby producten. Van prachtige badcapes, handdoeken, slabben en waskussens, tot siliconen servies en bestek voor kinderen. Ons assortiment aan Liewood producten vind je eenvoudig in de Liewood collectie op onze website. 

Bekijk het aanbod aan babyproducten van Liewood vandaag nog bij Keekabuu.

Terug naar begin
Nederlands