Nederlands language

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Babyspeelgoed voor onderweg

by Klantenservice Keekabuu Aan June 28, 2021

Ook onderweg wil je jouw baby vermaken met het leukste speelgoed. Babyspeelgoed voor onderweg kun je gebruiken in de auto, maar natuurlijk ook in de kinderwagen tijdens het wandelen. Ook wanneer je met jouw baby op vakantie gaat is leuk en veilig speelgoed belangrijk. Daarnaast moet het makkelijk mee te nemen en compact van formaat zijn.

 

Babyspeelgoed vergelijken voor onderweg kun je prima online doen. Daar is de keuze vele malen groter dan in fysieke winkels. Je vindt op deze manier altijd speelgoed dat past bij de behoefte van jouw kleintje. Welk babyspeelgoed je kiest is ook afhankelijk van de manier waarop je onderweg gaat. Is dat met de auto, de kinderwagen of ga je op reis?  

 

Mobiles en 2-in-1 speelgoed voor in de auto en kinderwagen

 

Als je met de auto onderweg gaat wil je jouw kindje tijdens het rijden vermaken. Natuurlijk moet het babyspeelgoed daarvoor wel geschikt zijn. Vermijd los speelgoed in de auto. Voor je het weet valt het op de grond en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Kies voor een mobile die je makkelijk kunt bevestigen aan het autostoeltje of de bijrijdersstoel.

 

Een baby in de eerste weken (heeft nog geen speelgoed nodig. Naarmate de ontwikkeling vordert is dit wel belangrijk. Babyspeelgoed voor onderweg stimuleert namelijk ook de cognitieve vaardigheden van jouw kindje. Ga je met de kinderwagen onderweg? Ook dan kun je kiezen voor een mobile. Bijvoorbeeld met geluidjes en leuke figuurtjes.

 

Ga je met de baby op vakantie? Dan kies je misschien liever voor 2-in-1 babyspeelgoed. Dit speelgoed is een speelkleed met opstaande rand én comfortabel babybedje ineen. Als jouw kleintje moe is van het spelen, kan het op een 2-in-1 speelmat rustig in slaap vallen. Speelgoed voor onderweg is dus iets om bij te schrijven op de baby uitzetlijst.

 

Hier moet veilig babyspeelgoed voor in de auto of onderweg aan voldoen

 

  • Speelgoed voor baby’s dat je onderweg wilt gebruiken mag geen losse elementen bevatten. Je wilt namelijk voorkomen dat jouw kleintje zomaar iets in zijn mondje stopt. Ook moet het speelgoed eenvoudig te bevestigen zijn. Bijvoorbeeld door middel van zuignappen of een clipbevestiging. Klittenband is ook een optie.

 

  • Bepaal vooraf hoe je gaat reizen en stem het type babyspeelgoed daarop af. 2-in-1 babyspeelgoed is niet bestemd voor in de auto of kinderwagen. Deze gebruik je bij voorkeur op de plaats van bestemming. Dit speelgoed is compact van formaat, makkelijk mee te nemen én multifunctioneel te gebruiken voor jouw baby.

 

Je baby onderweg vermaken met het leukste speelgoed

 

Babyspeelgoed voor onderweg is leuk voor jouw kindje, maar biedt ook voordelen voor jou. Terwijl jouw baby lekker aan het spelen is in het autozitje, kun jij je aandacht volledig op de weg richten. Ook tijdens het wandelen vermaak je jouw kindje met babyspeelgoed. Bijvoorbeeld tijdens een rondje door het park of een wandeling naar de supermarkt. Ga je op vakantie of visite? Ook dan neem je babyspeelgoed mee voor onderweg.

Terug naar begin
Nederlands