Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Babyfoons vergelijken

by Klantenservice Keekabuu Aan June 28, 2021

Babyfoons zijn onmisbaar in de babykamer, maar natuurlijk ook onderweg. Daarmee kun je jouw kleintje altijd zien én horen. Een babyfoon kent ontzettend veel functies. Van geïntegreerde slaapliedjes en nachtlampjes, tot aan een temperatuurindicator. Als je een goede aankoop wilt doen, dan begint jouw zoektocht met het vergelijken van babyfoons.

 

Bijvoorbeeld in prijs, functies en gebruiksgemak. Babyfoon van Alecto kun je onderling ook met elkaar vergelijken. Wil je bijvoorbeeld een exemplaar dat via wifi werkt of hecht je vooral waarde aan een babyfoon met 5.0 inch kleurenscherm. Zoals de Alecto DVM 150. Deze babyfoon heeft een groot kleurenscherm en een haarscherpe camera.

 

Waarop moet ik letten bij het vergelijken van babyfoons?

Net zoals babyspeelgoed voor onderweg moet je ook babyfoons met elkaar vergelijken. Dat doe je bij voorkeur van verschillende modellen van één merk. Zoals bijvoorbeeld Alecto. Dit merk levert babyfoons met camera van hoge kwaliteit en een lange levensduur. Je wilt jouw baby in de eerste weken in de gaten kunnen houden, maar ook wanneer jouw kindje wat ouder is. Bepaal dus eerst wat belangrijk is voor jou.

 

Dat kan een draaibare camera zijn, maar ook een infrarood functie of een bediening via een app op jouw smartphone. Moet de babyfoon gebruik maken van wifi of voorzien zijn van een helder kleurenbeeldscherm? En binnen welk budget wil je zoeken naar een babyfoon? Deze babyspullen online kopen verzekerd je van een kwalitatieve en goede aankoop.

 

De verschillende babyfoons van Alecto met elkaar vergelijken

 

  • Alecto DVM-150: deze babyfoon heeft een lekker groot kleurenscherm van 5 inch. De ouderunit is uitbreidbaar. Je kunt gebruik maken van een terugspreekfunctie en een temperatuurweergave. Deze babyfoon heeft 5 ingebouwde slaapliedjes, een camera met beeld- en geluidsactivatie. Maakt gebruik van een digitale verbinding.

 

  • Alecto DVM-200: de DVM 150 en 200 babyfoons van Alecto zijn met elkaar te vergelijken. Het bereik van deze babyfoon ligt iets hoger en is 100% storingsvrij. De camera is draaibaar en voorzien van infrarood. Deze babyfoon heeft slaapliedjes en realtime geluidsmeldingen. Het beeldscherm is met 11 cm lekker groot.

 

  • Alecto DVM 75: deze babyfoon is budgetvriendelijk en is voorzien van veel handige functies. Zoals een eco modus en een terugspreekfunctie. Deze digitale babyfoon met camera is tevens uitbreidbaar met meerdere camera’s. Via de ouderunit kun je jouw kleintje zien en horen via een helder kleurenbeeldscherm.

 

  • Alecto DBX-88: tijdens het babyfoons vergelijken zul je merken dat ook de DBX-88 van Alecto binnen elk budget past. Deze storingsvrije babyfoon is voorzien van een versleutelde audioverbinding, heeft een terugspreekfunctie en een bereik van 300 meter buitenshuis. Op afstand kun je slaapliedjes afspelen of het lampje aan doen.

 

Door te vergelijken kies je een babyfoon die bij je past

 

Of je nu op zoek bent naar een babyfoon met wifi, een nachtsensor of automatische temperatuur indicator. Vergelijken is altijd een verstandige keuze. Zeker omdat je babyfoons vrijwel elke dag gebruikt. Niet alleen thuis, maar natuurlijk ook onderweg en op vakantie.

 

Terug naar begin
Nederlands