Nederlands

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retour

Met de baby onderweg

by Klantenservice Keekabuu Aan June 28, 2021

Ga je met de baby onderweg? Dan wil je dat zo veilig en comfortabel mogelijk doen. Bijvoorbeeld in de auto, als je op visite gaat of een vakantie hebt gepland. Wat zijn onmisbare dingen die je niet mag vergeten als je onderweg gaat met de baby? Je hebt natuurlijk meer nodig dan alleen een veilig autostoeltje voor baby’s en een kinderwagen. 

 

Denk daarbij maar eens aan de luiertas met inhoud, flesjes en flesvoeding. Daar hoef je niet aan te denken wanneer je jouw kindje borstvoeding geeft. Je kunt dan thuis alvast borstkolven om je baby onderweg te kunnen voeden. De babyspullen die je meeneemt voor onderweg stem je natuurlijk ook af op de bestemming en het verblijf. 

 

Wat moet je allemaal meenemen als je met de baby reist?

 

Je kunt op verschillende manieren met de baby onderweg. Bijvoorbeeld door je kindje mee te nemen voor een wandeling. Afhankelijk van de tijdsduur heb je alleen een kinderwagen of een draagzak nodig. Eventueel pak je ook een luiertas in met wat extra luiers. Afhankelijk van of je jouw kindje wel of geen fopspeen  geeft, neem je ook deze mee. 

 

Als je met de baby onderweg gaat in de auto duurt de reis vaak wat langer. Je hebt dan als vanzelfsprekend meer spulletjes nodig. Die gebruik je tijdens de reis, maar ook als je eenmaal op de gewenste plaats van bestemming bent. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan baby speelgoed voor onderweg een reiswieg en een veilig autozitje voor baby’s.  

 

Dit neem je mee wanneer je met de baby onderweg gaat

 

  • Autostoeltje groep 0: jouw baby veilig meenemen in de auto doe je met een autostoeltje uit de groep 0. Deze gecertificeerde zitjes zijn goedgekeurd voor pasgeboren baby’s tot aan een lichaamsgewicht van 10 kilo.

 

  • Kinderwagen of draagzak: op pad gaan met jouw kindje betekent ook dat je een kinderwagen mee moet nemen. Natuurlijk afhankelijk van de bestemming. Je kunt ook kiezen voor een draagzak. Deze nemen wat minder ruimte in beslag in de auto.

 

  • Luiertas met inhoud: ook de luiertas mag je niet vergeten als je met de baby onderweg gaat. Hierin kun je niet alleen babykleding kwijt, maar natuurlijk ook luiers en hydrofiele doeken. Deze tassen bieden ook plaats aan andere verzorgingsspullen zoals zinkzalf, billendoekjes, een luiermatje en spulletjes voor de voeding.

 

  • Baby speelgoed: jouw kindje wil je ook vermaken. Met het leukste baby speelgoed voor onderweg of op de plaats van bestemming. Wil je een goede keuze maken? Baby speelgoed vergelijken doe je simpel online.

 

Reizen met de baby? Zo ga je goed voorbereid op weg

 

Als je onbezorgd onderweg wilt gaan met jouw kindje, neem je liever te veel spulletjes mee dan te weinig. Naarmate je vaker hebt gereisd weet je precies wat jouw baby wel of niet nodig heeft. De spullen die je meeneemt stem je natuurlijk ook af op de bestemming. Zo kan een reiswieg handig zijn, maar natuurlijk ook een babyfoon met camera en wifi

Terug naar begin
Nederlands